Mesaje
Adauga anunt nou
Mateco SRL

Mateco SRL

  • Ultima oară activ: 24 mai 2024, 10:45
  • Pe OLX din: 08 ian. 2019
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 1 rezultat pentru tine
Categorii
Sortează după

Oradea

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Entry-level (< 2ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program normal+ încă 2

Reactualizat la 20 mai 2024

Despre noi

Mateco este un concern internațional cu peste 50 de ani de experientă, cu o rețea extinsă în 15 țări din Europa și America Latină.
Oferim soluții complete de închiriere, având o flotă modernă de peste 40.000 de unități disponibile în 160 de locații din lume.

Mateco Romania este cea mai mare companie de închirieri utilaje pentru acces și lucru la inălțime din zona Balcanilor. Ne-am dezvoltat inițial ca o cultură antreprenorială și am crescut accelerat în ultimii 18 ani, transformându-ne si îmbunatatindu-ne continuu.

Astazi suntem lideri ai pieței specifice din Romania și cel mai bun partener de închiriere, preferat de clientii nostri din Europa de Est.

Cultura Mateco are la baza integritatea, susținerea clientului, îmbunătățirea continuă, inovația și sustenabilitatea. Acestea sunt valorile în care credem si totodată, ele reprezintă angajamentul Mateco față de clienții și angajații nostri, susținând impreună economia circulară și reducând impactul asupra mediului înconjurător.
 

Contact

  • Sos. Giurgiului DN5 48E
  • 077120 Jilava
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon+40213130200
  • Websitehttp://www.mateco.ro

Descarca aplicatia pentru telefonul tau